Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ще използвам да се включа без да пускам нова тема:дайте малко мозък-2,0 8V по-ми харесва от 16v ама е на годинки,2,4jtd успява ли да го докара като него на емоция/цена?
    155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05

Comment

Първоначално публикувано от nikkysix
      ще използвам да се включа без да пускам нова тема:дайте малко мозък-2,0 8V по-ми харесва от 16v ама е на годинки,2,4jtd успява ли да го докара като него на емоция/цена?
      Извинявай, колега, ама не ти се разбира въпроса. Кое е на годинки и като кого да го докара ЖТДто
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от El parjelinio
        исках просто да разбера кои са по-сполучливи бензиновите или дизелите...
        Двигателите на 156 са перфектни, колега, разликата между бензин и дизел е като при всички коли, дизелите може би създават по-малко проблеми, но това е по мои впечатления - може да не съм прав.

...а някакви трикове,да разбереш примерно двигателя дали не е издухан
        Като при всички коли - аз не знам много "трикове", щото и аз не съм разбирач, ама защо питаш, след като ще ти я докарват? Като дойде, преди да я вземеш, я водиш на сервиз и там ще ти кажат всички забележки.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

...освен това според мен няма значение дали ще е руса или чернокоса мацката, стига да е готина
          За мацките може и да няма значение, но за бензина и дизела има Докато русата и чернокосата може да ти доставят еднакво удоволствие, усещането при бензин и дизел е различно и се карат по различен начин. За да върви бензинката трябва да я държиш в обороти, щото под 3000 не дърпа, но се разгръща по-нагоре, а дизеловата може да тръгва и на трета, но пък има турбо дупка и трябва да й хванеш чалъма.

Да не говорим пък за разхода, че въпреки цената на нафтата, дизелът все още излиза доста по-тънко при една и съща мощност. То за тва в раздел продава има толкоз теми от сорта "продавам си Алфата, ще взимам по-нова/по-голяма .... дизел ".
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

добре де каква е разликата в разхода между една дизелка като твоята 2,4 JTD и една бензинова 1,8 TS

..аха видех в другата тема горе-долу
            2000 г. 1,8 TS

Comment

добре де каква е разликата в разхода между една дизелка като твоята 2,4 JTD и една бензинова 1,8 TS
              Моята е 166 и не мога да ти отговоря, но можеш да намериш отговора в многобройните теми в раздел Алфа Ромео 156/147/GT. Освен това 156-ицата има и 1.9ЖТД, чийто разход е леко по-различен от 2.4ЖТД
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

дизела е сложна машина и е за познавачи,щото ако прецакаш нещо или недогледаш...
                ех нямам търпение вече
                2000 г. 1,8 TS

Comment

дизела е сложна машина и е за познавачи,щото ако прецакаш нещо или недогледаш...
                  ех нямам търпение вече
                  Я пак прегледай темите на бензинджиите за разни вариатори, дебитомери, лайномери и т.н. и тогава ми кажи коя машина е по-сложна и коя има повече лайномери за прецакване.
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                  Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

2.0 TS
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99

Comment

а тези вариатори,дебитомери и прочие,диагностиката на двигателя хваща ли ги,ако са взели да издават багажа
                      2000 г. 1,8 TS

Comment

Working...
                      X